Hemsida

Behöver du en hemsida med en kortare presentation av dig eller ditt företag. Eller behövs det kanske mycke innehåll och funktionalitet som kontaktformulär och bokningsmöjligheter? Det finns alltså många möjligheter med en hemsida. Vilka behov du har reder vi ut tillsammans om du inte redan har en tydlig plan över vad du behöver.

Vi använder WordPress som är ett av världens mest populära publiceringsverktyg (CMS). Det är alltså gratis, användarvänligt, flexibelt och under ständig utveckling och förbättring. Samtidigt finns det massor av bra inbyggd och möjlig funktionalitet att lägga till som till exempel sökmotoroptimering.

Vill du sköta uppdateringen av din hemsida själv? Eller känner du däremot att du kanske saknar tid eller kunskap och vill fokusera 100% på din kärnverksamhet istället? Våra kunder har alltså olika behov. Några sköter sig själva och andra däremot stöttar vi längs med vägen.

För oss är det viktigt att du får en hemsida som du behöver och vill ha. Att den är mobilanpassad och snabbladdad ser vi som en självklarhet.

Vi börjar med att stämma av om du vill ha en helt ny hemsida eller har en befintlig som du är nöjd med men som kräver uppdatering. Behöver du ett stabilt och säkert webbhotell så löser vi det.

Vi möter dig där du är!

Kontakta oss

Case som vi har jobbat med

För oss är det viktigt med ett gott och öppet samarbete. Bland våra kunder finns stora väletablerade företag men även nystartade småföretag. Några uppdrag är korta men andra är längre. Vi levererar alltid med ansvar och stolthet.

Malryds Startsida
RESEA
UF

WordPress

Malryds Startsida
Maleryd
Fastigheter

Support och löpande uppdateringar

Oscars Startsida
Oscars Restaurant
& sports bar

Wordpress

Nätverket Hållbar besöksnäring Startsida
Nätverket hållbar
besöksnäring

Wordpress

Gunnagård Startsida
Gunnagård

Wordpress

Bladverk text Startsida
Bladverk text

Wordpress på två språk

Ventilohuset Startsida
Ventilohuset

Support, löpande uppdateringar
och bokningssystem.

Äppellunden Startsida
Äppellunden
Redovisning

Wordpress

Norcross Startsida
Norcross

Support, löpande uppdateringar
och bokningssystem.

Varberg Convention service Startsida
Varberg Convention
service

Wordpress, grafisk profil och logga

Kan vi skapa din hemsida?

Kort svar. Klart vi kan!
Kontakta gärna oss så att kan vi får höra dina tankar och idéer. Tillsammans så lägger vi upp en plan för att bygga en fantastisk hemsida som du är stolt och nöjd med.

Kontakta oss