Vi är Bright Factory

I december 2016 föddes Bright Factory i Varberg. Vi som la de första grundstenarna heter Andreas och Jennie och träffades på kontorshotellet Ventilo. Via ett samarbete i ett uppdrag fattade vi att vi kompletterade varandra väldigt bra och kan leverera bra grejer. Det finns ett behov av leverantörer som tar ansvar och har stor förståelse för de som ska använda slutprodukten.

Vi vill gärna hjälpa dig med att bygga hemsidor, skapa digital design och utveckla system.

Team Bright

Bright Factory är ett litet bolag men med många samarbeten.
Det gör att vi har en bred kunskapsbas som vi nyttjar för att leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Alltså är vi tillräckligt små för att vara snabba och flexibla men stora nog för att även stötta både små som stora företag.

Vi har också samarbeten inom både systemutveckling och apputveckling men även marknadsföring.

Placeholder

Andreas

Jakobsson


Med många års erfarenhet inom IT-branchen på både beställar- och leverantörsidan kan du lita på att Andreas har stenkoll inom projektledning, kravställning, test och beställarstöd.

Med sin bakgrund inom utveckling får han även skriva en hel del kod ibland.

Placeholder

Jennie

Molvig


Jennie har en blandad bakgrund med filmproduktion, digital design och utveckling med fokus på UI/UX. Hon är bästa polare med Adobe-programmen och gör gärna prototyper. Jennie producerar även animationer för både film och webb i Adobe After effects.

Projektverkstad

I projektverkstaden finns gott om utrymme för att skapa nya knasiga och även stundtals briljanta saker. Här provar vi oss fram och förverkligar de idéer som vi själva tror på. Vi utforskar nya kodspråk och program samt förfinar och utvecklar våra kunskaper.

Vi är även med i andra projekt. Just nu är vi med i utvecklingen för en ny tjänst där du som privatperson kan räkna ut din klimatpåverkan. Med i projektet finns också studenter med miljöinriktning från en högskola.

Hänga med oss?

Är du intresserad av ett samarbete är du varmt välkommen att kontakta oss.

Hör av dig